blog-3

Sistem Yöneticisi

20.12.2020 14:38:15

Kokular da internetten gönderilebilecek

Silikon Vadisi'nin en dikkat çekici girişimci kuruluşlarının başında gelen şirket Aromyx, geliştirdiği yeni nesil bir teknolojiyle insanların koku alma duyularını dijital olarak kopyalayabileceğini açıkladı. Kokunun dijitalleşmesiyle artık ‘smellfie' (koku çekim) dönemi başlayacak. Selfie olarak bilinen ‘özçekim' önce insanların sonra da yemek görüntülerinin internette paylaşılmasına neden oldu..

Detayimage
blog-3

Sistem Yöneticisi

3.05.2020 11:09:48

Evden çalışmanın avantajları nelerdir?

Uzaktan çalışma (remote work), ofis dışında da çalışanların çalışabilmesine olanak veren günümüzün popüler bir çalışma yöntemidir. Teknolojik iletişim araçları ile uzaktan, evden veya iş yeri dışında herhangi bir yerden çalışmak oldukça kolay hale gelmiştir..

Detayimage
blog-3

Sistem Yöneticisi

29.03.2020 11:22:49

SARS-CoV-2 (COVID-19 Koronavirüs Salgını)

Coronavirüs’ler insanları ve çok çeşitli hayvan türlerini enfekte edebilen RNA virüsleridir. İnsanlarda soğuk algınlığından pnömoni (zatüre)’ye kadar değişen çok çeşitli solunum yolu enfeksiyonlarına neden olurlar. .

Detayimage
blog-3

Sistem Yöneticisi

2.07.2019 10:44:07

Sosyal Medyada Fark Edilmenin Etkili Yolları

Şirketler, özellikle yakın zamanda yapılan bir çalışmaya göre daha iyi kişiselleştirme, özel mobil teklifler ve mağaza içi kalite deneyimleri konusunda alışveriş talepleri söz konusu olduğunda Amazon’la belirli alanlarda etkili bir şekilde rekabet edebiliyorlar..

Detayimage
blog-3

Sistem Yöneticisi

2.07.2019 10:37:37

Sosyal Medya Danışmanlığı Paket İçeriği

Instagram hesap yönetim hizmetimizin paket içeriğine aşağıdan erişebilirsiniz, aktif olarak yüzlerce hesabın yönetimini gerçekleştiriyoruz. En iyi hizmeti sunabilmek ve kafanızda ki soru işaretlerini giderebilmek için hesabınız üzerinde yapacağımız işlemleri sırasıyla aşağıda listeledik.

Detayimage